Tarot


Tarot

Tarotul Tău: Răspunsuri Magice

Ofer interpretări inspiraționale ale cărților de tarot pentru a te ghida în luarea deciziilor și în înțelegerea mai profundă a vieții tale. Folosesc două tehnici recunoscute pentru interpretările mele, respectiv:

  • Tarot Marseilles
  • Tarot Lenormand

Tarot Marseilles

Citiri personalizate ale viitorului

Tarotul Marsilia (sau Tarotul Marsilian) este unul dintre cele mai vechi și mai tradiționale seturi de cărți de tarot. Acesta este considerat unul dintre cele mai vechi tipuri de tarot, având origini care datează înapoi în secolul al XVIII-lea. Tarotul Marsilia a devenit unul dintre cele mai influente și cunoscute seturi de cărți de tarot.

Caracteristicile distinctive ale Tarotului Marsilia includ simboluri și ilustrații simpliste, culori vii și o simbolistică puternică. Acesta este compus din 78 de cărți, la fel ca majoritatea seturilor tradiționale de tarot, și este împărțit în arcanii majori și arcanii minori.

Tarotul Marsilia este folosit pentru citirea și interpretarea viitorului, precum și pentru explorarea aspectelor spirituale, psihologice și emoționale ale individului. Fiecare carte are semnificații specifice și poate fi folosită pentru a oferi ghidare și înțelegere în diferite aspecte ale vieții.

Acest tip de tarot rămâne popular în rândul cititorilor și pasionaților de tarot datorită tradiției sale bogate și simbolisticii puternice, care permit o gamă largă de interpretări și utilizări.


Tarot Lenormand

Citiri Spirituale Personalizate

Tarotul Lenormand este un sistem de divinație distinct, care folosește un set separat de cărți cu o simbolistică și semnificații proprii. A fost creat de către Mlle Lenormand, o celebră ghicitoare din secolul al XVIII-lea, și a devenit cunoscut pentru citirile precise și concrete pe care le oferă.

Diferența principală între Tarotul Lenormand și tarotul clasic constă în numărul de cărți și simboluri. Tarotul Lenormand are 36 de cărți, în timp ce un pachet tradițional de tarot, cum ar fi Tarotul Rider-Waite, are 78 de cărți. Tarotul Lenormand se concentrează pe aspecte concrete ale vieții, precum evenimente zilnice, relații și circumstanțe, în timp ce tarotul clasic are o simbolistică mult mai bogată și se concentrează pe aspecte mai spirituale și psihologice ale existenței.

Cu toate acestea, ambele sisteme pot fi folosite în scopuri de divinație, iar alegerea între ele depinde de preferințele personale ale cititorului și de natura întrebărilor sau situațiilor pentru care se caută răspunsuri.